Tarieven

Sportabonnement

Om aan de groepstrainingen en individuele trainingsuren deel te kunnen nemen koopt u een abonnement bij Fitwijzer. Het betreft een abonnement per maand, dat stilzwijgend wordt verlengd tenzij u het stopzet. Hiermee kunt u deelnemen aan alle trainingen die wij aanbieden. De lessen zijn echter wel beperkt met een maximaal aantal deelnemers. Om deel te nemen is inschrijving via het programma Eversports, dat Fitwijzer hiervoor gebruikt, verplicht.

De kosten voor het Sportabonnement bedragen  € 38,50 per maand.

 

SportPlus abonnement

Deelname aan de programma’s Herstel&Prestatie en Gezond Leven gaat via het SportPlus abonnement. Het betreft een abonnement per maand, dat stilzwijgend wordt verlengd tenzij u het stopzet. Met dit abonnement kan aan alle sportactiviteiten worden deelgenomen, die Fitwijzer wekelijks aanbiedt. Naast het trainen vindt er ook elke maand een individueel coachgesprek inclusief metingen plaats.

De kosten voor het SportPlusabonnement bedragen € 68,50 per maand. 

 

Intake Herstel&Prestatie en Gezond Leven

Beide programma’s starten met  met een uitgebreide individuele intake van een uur. 

De kosten voor deze intake zijn eenmalig en bedragen € 76,-

 

Fitplan

Deelname aan Fitplan kan via het Fitplan-abonnement. Dit betreft een abonnement met een looptijd van 3 maanden. Daarna stopt dit abonnement automatisch. Met dit abonnement kan aan alle sportactiviteiten (inclusief de Fitplan-groepstraining) worden deelgenomen, die Fitwijzer wekelijks aanbiedt.

Dit abonnement kost € 99,- per maand