Abonnementen en Tickets

Sportabonnement

Om aan de verschillende aangeboden trainingen deel te kunnen nemen koopt u een sportabonnement bij Fitwijzer. Het betreft een abonnement per maand, dat stilzwijgend wordt verlengd tenzij u het stopzet. Hiermee kunt u deelnemen aan alle trainingen die wij aanbieden. De lessen zijn echter wel beperkt met een maximaal aantal deelnemers. Om deel te nemen is inschrijving via het programma Eversports, dat Fitwijzer hiervoor gebruikt, verplicht.

De kosten voor het Sportabonnement bedragen  €41,50 per maand.

 

Fitplan abonnement

Deelname aan het leefstijlprogramma Fitplan verloopt via het Fitplanabonnement. U kunt dit naast uw sportabonnement aangaan of deelnemen zonder sportabonnement.

Voordat met het Fitplan programma gestart kan worden vindt eerst een uitgebreide intake plaats. Deze intake vindt plaats op afspraak en de kosten hiervoor bedragen eenmalig €60,00. 

Beslist u na deze Fitplan-Intake dat u met het programma Fitplan wilt starten dan koopt u dus het Fitplanabonnement dat €55,00 per maand kost.

Fitplan is tevens te combineren met de BenFit voedingsapp. Hierbij ontvangt u elke week een menulijst inclusief boodschappenlijstje. Nadenken over wat u moet eten is dan niet meer nodig, alles staat beschreven van ontbijt tot avondeten. En het hele gezin kan mee eten. Het is geen dieet, maar een normaal en gezond voedingspatroon. Het Fitplanabonnement in combinatie met BenFit kost €85,- per maand. Dit abonnement heeft een minimale looptijd van 3 maanden.

 

Tickets

Losse InBody meting €10,00

Deelname aan een workshop €17,50