Fysiotherapie

De eerste afspraak bestaat uit een intake, lichamelijk onderzoek, het opstellen en bespreken van een behandelplan en vervolgens uitvoering van de behandeling.

Binnen de fysiotherapie richt de behandeling zich op het herstel van schade aan de weefselstructuren van het bewegingsapparaat. Echter met onze handen kunnen we niets herstellen. Herstel van functie komt tot stand door de weefselstructuren in hun functie te belasten. Kortom, door te bewegen. 

Tijdens de fysiotherapeutische behandelingen wordt er veel aandacht besteed aan specifieke training van het aangedane weefsel, met als doel dit te herstellen en te versterken. Waar nodig wordt het actief bewegen ondersteund met mobiliserende, manuele technieken door de fysiotherapeut.

Praktiserend en niet-praktiserend fysiotherapeuten

Cora van Heerde (sportfysiotherapeut en manueel therapeut) is gestopt als praktiserend fysiotherapeut. De BIG-registratie is niet verlengd. Dat betekent dat de individuele fysiotherapeutische zorg zoals deze in de wet staat omschreven niet meer door haar kan worden uitgeoefend. Binnen Fitwijzer blijft Cora de groepen en personal training begeleiden.

U kunt een afspraak bij Cora maken voor een trainingsprogramma op maat via telefoonnummer 06 - 23 61 18 25 of e-mail cvanheerde@fitwijzer.com

De fysiotherapeutische zorg wordt voortgezet door Barend Ambrosius. U kunt bij Fitwijzer dus nog steeds terecht voor individuele fysiotherapeutische zorg. 

U kunt een afspraak bij Barend maken voor een fysiotherapeutische behandeling via telefoonnummer 06 - 10 38 59 26