Tarieven

Sportabonnement

Om aan de groepstrainingen en individuele trainingsuren deel te kunnen nemen koopt u een abonnement bij Fitwijzer. Het betreft een abonnement per maand, dat stilzwijgend wordt verlengd tenzij u het stopzet. Hiermee kunt u deelnemen aan alle trainingen die wij aanbieden. De lessen zijn echter wel beperkt met een maximaal aantal deelnemers. Om deel te nemen is inschrijving via het programma Fitmanager/Eversports, dat Fitwijzer hiervoor gebruikt, verplicht.

De kosten voor het Sportabonnement bedragen  € 38,50 per maand.

 

SportPlus abonnement

Deelname aan het LifeFit en VitaalFit programma gaat via het SportPlus abonnement, dat gedurende 2 maanden met een deelnemer wordt aangegaan. Met dit abonnement kan aan alle sportactiviteiten worden deelgenomen, die Fitwijzer wekelijks aanbiedt en aan de specifieke groepslessen LifeFit (dinsdag 17.30-18.30) of VitaalFit (maandag en donderdag 13.30-14.30). Naast het trainen vindt er ook elke 6 weken een individueel coachgesprek plaats. De gestelde doelen worden hierbij geëvalueerd en alle metingen, zoals die bij de intake zijn verricht, worden herhaald. Ook kan de Foodapp gratis gebruikt worden.

De kosten voor het SportPlusabonnement bedragen € 68,50 per maand. 

 

Intake LifeFit en VitaalFit

Beide programma’s starten met  met een uitgebreide intake. Hierbij wordt een medische vragenlijst afgenomen, een meting verricht van de lichaamssamenstelling en een aantal fysieke inspanningstesten gedaan.

U ontvangt hierbij een eigen map met de uitslagen van de testen, algemene informatie over een gezond leefpatroon en de mogelijkheid om persoonlijke doelen te formuleren.

De kosten voor deze intake zijn eenmalig en bedragen € 76,-