Programma’s

Bij Fitwijzer kan aan sportactiviteiten worden deelgenomen om de algemene fitheid te verbeteren of om een specifiek doel te bereiken. Dat doel kan gericht zijn op herstel & prestatie of het verkrijgen van een gezonde leefstijl

Om te kunnen herstellen van verminderd lichamelijk functioneren, zoals dit optreedt als gevolg van pijnklachten of bij het hebben van een blessure, is bewegen de enige manier om het lichaamsweefsel te herstellen en versterken. Belangrijk hierbij is, dat de juiste beweegprikkels worden gegeven, zodat er geen verdere schade kan optreden. ook om fysieke beter te kunnen presteren zijn beweegprikkels noodzakelijk. hierbij kan het gaan om het verkrijgen van bijvoorbeeld meer kracht of snelheid, wat de (sport)prestatie zal verbeteren.

Bij een gezonde leefstijl hoort een gezond en gevarieerd voedingspatroon, voldoende dagelijkse lichaamsbeweging en ontspanning. Hierdoor versterkt het eigen immuunsysteem, neemt overgewicht af, heeft stress een minder negatieve invloed en neemt het risico op het ontstaan van ziektes en aandoeningen af.

U kunt voor een persoonlijke en intensieve begeleiding aan de volgende programma's deelnemen: